ТО Овертайм - Плавание. Харьковчанка Марина Колесникова стала шестикратной чемпионкой Украины!

Плавание. Харьковчанка Марина Колесникова стала шестикратной чемпионкой Украины! Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
18.03.2014
.

Поделись с друзьями
ОднаКнопка


14-річна Марина Колесникова завоювала три золота в останній день чемпіонату України серед юніорів і стала шестиразовою чемпіонкою, повідомляє Федерація плавання України.
Сьогодні спортсменка з Харкова стала найкращою на 50 м вільним стилем (27.07), 400 м вільним стилем (4:36.26) та на 100 м на спині (1:05.14). Перед цим вона завоювала ще три медалі найвищого ґатунку (100 м та 200 м вільним стилем, 200 м на спині). Таким чином Марина стала шестиразовою чемпіонкою України з плавання серед юніорів.
Однак і після змагань у Запоріжжі їй не до відпочинку. Марина продовжить підготовку до своїх основних стартів - чемпіонату України та чемпіонату України серед молоді, які розпочнуться у квітні у Харкові.
«На змаганнях у Харкові ми збираємося виступити на повну силу та продемонструвати свою майстерність. Адже ці змагання – відбір до чемпіонату Європи серед юніорів у Нідерландах, які відбудеться у липні, - сказав тренер М. Колесникової Володимир Рязанов.- Ми плануємо привезти з цих європейських змагань призові медалі».
Обдарована дитина - з родини плавців. Плаванням займається вже дев`ятий рік - тренується двічі на день, по дві-три години щодня. Марина каже, що на національні змагання приїздить тільки за золотом. Та найбільша її мрія – привезти медаль з Олімпійських ігор.
«Я планую взяти участь в Олімпіаді 2016 року у Ріо-де-Жанейро, щоб спробувати свої сили та отримати змагальний досвід. На Олімпійських іграх 2020 року я вважаю, що зможу вибороти призову медаль», - сказала М.Колесникова.

Чемпіонат України серед юніорів проходив 15-18 березня у Запоріжжі. Участь у ньому взяли майже 400 спортсменів з 44 дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Вік учасників змагань - дівчата до 14 років та хлопці до 16 років. Вони представляли  20 областей України, а також АР Крим.
Прес-секретар Тетяна Долгієр
 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >