ТО Овертайм - РУКОПАШНИЙ БІЙ. ЧЕМПІОНАТ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

РУКОПАШНИЙ БІЙ. ЧЕМПІОНАТ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
23.03.2011

У Дніпропетровську завершився чемпіонат Служби безпеки України з рукопашного бою. В змаганнях брали участь 29 команд підрозділів Центрального управління СБ України, регіональних органів, органів військової контррозвідки, закладів та установ Служби безпеки України, у тому числі Інституту підготовки юридичних кадрів для СБ України Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого». Сутички з рукопашного бою проводились у 6 вагових категоріях.
За результатами змагань команда Інституту посіла 5 місце. В особистому заліку добре виступили курсанти 4-го курсу Левицький Р.О. (вагова категорія +85 кг), Таранов М.В. (вагова категорія до 75 кг) та Слюсарчук Б.А. (вагова категорія до 70 кг). Краще всіх з нашої команди продемонстрував свою майстерність курсант 5 курсу сержант Краснопольський І.Ю. (вагова категорія до 65 кг), який виборов 1 місце.
Вітаємо команду Інституту з рукопашного бою з досягнутими результатами. Бажаємо всім членам команди подальших успішних виступів та нових спортивних досягнень.




 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >