ТО Овертайм - С новым учебным годом!

С новым учебным годом! Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 2
ХудшаяЛучшая 
03.09.2014


Знову святково озвався шкільним дзвоником новий навчальний рік.


Цього року кількість дітей, гідних вчитися в Харківському державному вищому училищі фізичної культури №1 зросла на 172, у тому числі учнів - 142, студентів – 30.
Традиційне в училищі свято Першого дзвоника сприймається та проводиться як спільне, об’єднуюче дійство, підтримуване як друзями учнів, батьками, родичами, так і колишніми випускниками.
Представники славетної кагорти переможців чемпіонатів різного рівня, колишні вихованці училища завжди з задоволенням виступають перед нашою аудиторією. Цей рік – не виняток.
З напутнім словом до присутніх звернувся в.о. директора училища Заслужений працівник фізичної культури та спорту, Заслужений тренер України Назаренко Ю.В., а також розповів про здобутки спортсменів училища. За 2013-2014 навчальний рік 45 спортсменів брали участь у чемпіонатах Світу, Європи та міжнарожних змаганнях. Вони вибороли 30 медалей: 9 - золотих, 7 – срібних, 14 – бронзових. П’ятеро вихованців представляли училище на ІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх у Нанкіні: Анастасія Малявіна (плавання, золота та бронзова медалі), Денис Вороновський (тхеквондо ВТФ, срібна медаль), Владислав Грико (спортивна гімнастика, срібна та бронзова медалі), Владислав Низицький та Дар’я Ткачова (велоспорт, бронзові медалі).
Отримавши найщиріші побажання високих звершень у спорті та навчанні, нобоприбулі учні та всі бажаючі здійснили захопливу екскурсію до зали спортивної Слави.

Вітання призера ІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор Вороновського Дениса (відділення тхеквондо ВТФ)

Вітання в.о. директора училища Назаренка Ю.В.-2.JPG

 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >