ТО Овертайм - Шахматы. Гроссмейстер Анна Ушенина сыграла с осужденными в Качановской исправительной колонии

Шахматы. Гроссмейстер Анна Ушенина сыграла с осужденными в Качановской исправительной колонии Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
25.06.2012

Поделитель с друзьями
ОднаКнопка

В Качанівській виправній колонії (№54) проведено гру за участю гросмейстера міжнародного класу.

24 червня 2012 року, у День молоді, з метою пропаганди кращих досягнень вітчизняної шахової школи, в Качанівській виправній колонії (№ 54) засуджені власним прикладом демонстрували вміння грати в шахи.

В цей святковий день, для проведення сеансу одночасної гри в шахи між засудженими жінками установи, колонію відвідала заслужений майстер спорту з шахів, гросмейстер міжнародного класу Ганна Ушиніна. Супроводжував її заслужений тренер України Геннадій Круговой.

За шахові дошки сіли 12 жінок, які вважаються кращими шахистами в Качанівській колонії. Гра проводилась на свіжому повітрі під відкритим сонячним небом, інші жінки із зацікавленістю спостерігали за грою, вболіваючи за улюбленців.

У багатьох жінок, після цієї захопливої зустрічі, з’явилось бажання навчитися грати в шахи та по закінченню турніру вони обрали для себе, серед учасників змагання, майбутнього тренера.

Після гри вдячні жінки за приємно проведений час та нові враження подарували гостям власноруч зроблені подарунки.
 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >