ТО Овертайм - ХОККЕЙ. ЗАПАДНО-УКРАИНСКИЕ ХОККЕИСТЫ БУДУТ ПРОВОДИТЬ ОТДЕЛЬНЫЙ ЧЕМПИОНАТ. ОЧЕРЕДЬ ЗА ФУТБОЛОМ?

ХОККЕЙ. ЗАПАДНО-УКРАИНСКИЕ ХОККЕИСТЫ БУДУТ ПРОВОДИТЬ ОТДЕЛЬНЫЙ ЧЕМПИОНАТ. ОЧЕРЕДЬ ЗА ФУТБОЛОМ? Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
07.09.2010
2 жовтня 2010 року стартує новий сезон 2010/2011 в Західно-Українській Хокейній Лізі.
На даний час участь в чемпіонаті вже підтвердили 10 команд – це призери останнього чемпіонату ХК " Експрес» (Львів), СК «Олімпія» (Калуш), ХК «Луцьк», а також минулорічні учасники - ХК «Львів», СК «ВІМ-Беркут» (Львів), ХСК «Явір», ХК «Червоноград», СК «Еней»(Дрогобич), ХК «Ватра» (Івано-Франківськ ), ХК «Фаворит» (Рівне).
Запрошення на участь в ЗУАХЛ 2010/2011 отримали команди з Хмельницького і Тернополя «Ротор» та «Подоляни». Але згідно регламенту матчі в Західно-Українській Хокейній Лізі мають проводитись на майданчиках стандартних розмірів, яких не мають ці команди. Через відсутність катка стандартних розмірів у Чернівцях, «Чернівецькі Пінгвіни» також не зіграють в Західний Лізі. Наразі в Чернівцях почалась реконструкція льодової арени під стандартні розміри і можливо в наступному сезоні «пінгвіни» зіграють в ЗУАХЛ.
Але команди з Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей ймовірно складуть Дивізіон Б, кращі 8 команд якого разом із кращими 8 клубами Західно-Українськох Хокейніої Ліги (Дивізіон А) зіграють після регулярного чемпіонату у плей-оф. Така ідея зараз розробляється та узгоджеється між представниками клубів різних областей Західної України.
Зараз в Оргкомітеті ЗУАХЛ проходять останні підготовки до початку змагань. До 15 вересня команди-учасники мають подати заявки на участь, після чого буде опублікувано календар змагань.
«Львівський хокей»
 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >