ТО Овертайм - ТЕННИС. КУБОК ФЕДЕРАЦИЙ

ТЕННИС. КУБОК ФЕДЕРАЦИЙ Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
07.02.2010

ПРЕСС-РЕЛИЗ ПЕРВОГО ДНЯ
Прес-реліз Першого ігрового дня матчу І світової групи Кубку Федерації Україна – Італія
1:1 – результат першого ігрового дня матчу І світової групи Кубку Федерації між командами України та Італії. Такий самий результат після першого дня було зафіксовано і на Олбії, 2008 року, коли українки боролися з італійками за право увійти до І світової. Загальний підсумок того матчу, щоправда, залишив неприємні відчуття для українського вболівальника. Проте порівнювати ці поєдинки не варто. Зовсім інша атмосфера, інше покриття й інші кондиції гравців. Стосовно вболівальників, то спорткомплекс «Локомотив» був заповнений майже вщент. Схоже український фан звик до тенісу, і підтримував свою збірну дуже гаряче.
На поєдинок було акредитовано більше 80 журналістів. Пряма трансляція матчу відбувалася на телеканалі «ТЕТ».
Але головними героями першого ігрового дня, безумовно, були гравці, капітани, тренери обох збірних. Після офіційної церемонії відкриття на корті з’явилися Альона Бондаренко та Франческа Ск’явоне. Чудово стартувавши (5:0), лідер збірної України віддала таки один гейм, але на підсумок сету це не надто вплинуло – 6:1. У другій партії Ск’явоне спромоглася взяти 4 гейми і як підсумок - 6:4. На післяматчевій прес-конференції італійка зізналася, що Альона менше помилялася, аніж вона. Також Франческа відзначила, що такий запал українки для неї не став несподіванкою, тому що Бондаренко чудово виступає у Турі. Кілька слів приділила Ск’явоне й українському вболівальнику: «Зал дуже великий, і для Вас це перевага. Нам дійсно важче грати при заповнених трибунах українськими фанами». Подякувала заповненому «Локомотиву» й Альона. Загалом, українка залишилася задоволена своєю грою, і погодилася, що Франческа погано зіграла стартовий сет, але при цьому не зменшила своїх заслуг.
Другими на корт «Локомотиву» вийшли Катерина Бондаренко і Флавія Пеннетта. Впродовж усієї зустрічі українка була у ролі наздоганяючої, але обігнати Флавію Катерина так і не змогла – 7:5, 6:3. На післяматчевій прес-конференції українка зізналася, що головною причиною своєї поразки вважає власні помилки. Капітан збірної України Володимир Богданов визнав результат першого ігрового дня задовільним. «Дуже хотілося 2:0, але могло бути і 0:2» - прокоментував «кап» української команди. Погодився зі своїм колегою й очільник італійок Коррадо Барразутті: «В цілому результат задовільний. У нас ще три гри попереду, тому все вирішиться у неділю». Флавія Пеннетта свою перемогу вважає дуже потрібною і задоволена тією грою, яку продемонструвала. Щоправда, італійка поскаржилася на суддівські помилки, які, за її словами, мали місце бути. «Але вони були не суб’єктивними. Судді помилялися як в один бік, так і в інший» - сказала Пеннтта.
ПРЕСС-СЛУЖБА МАТЧА УКРАИНА-ИТАЛИЯ
 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >