ТО Овертайм - ВЕЛОТРЕК. КУБОК МИРА

ВЕЛОТРЕК. КУБОК МИРА Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 1
ХудшаяЛучшая 
15.12.2009

Харьковчанин Андрей Винокуров — дважды бронзовый призер!!!
Останній у цьому році етап Кубка світу з велосипедного спорту на треку приніс українській команді чотири нагороди і сьому позицію у загальному заліку змагань.
На п’єдестал пошани в колумбійському місті Калі піднялися Віталій Попков, який виборов «золото» в індивідуальній гонці переслідування, Євген Болібрух, який став третім у гіті на 1 кілометр, та Андрій Винокуров, який здобув «бронзу» у керіні. Останні два спортсмени подвоїли свій бронзовий здобуток, показавши разом із Юрієм Цюпиком третій час у чоловічому командному спринті: місце на подіумі українська збірна буквально вирвала в канадської команди.
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав велосипедистів із успішним виступом у Колумбії і побажав їм прихильності спортивної фортуни у наступному році.
У 2010-му першим стартом для української команди стане четвертий етап Кубка світу з велотреку, який наприкінці січня відбудеться в Пекіні. По його закінченні буде підбито підсумки кубкових змагань, згідно з якими визначиться склад національної збірної, яка у березні представлятиме Україну на чемпіонаті світу в Копенгагені.
Завдяки успіхам на перших трьох етапах Кубка світу декілька українських велосипедистів вже гарантували собі «квитки» у Данію, тож за словами президента Федерації велоспорту України Бориса Іванова, більшості українських призерів Манчестера, Мельбурна та Калі їхати в Китай нема необхідності. Головною метою синьо-жовтої збірної на січневих стартах стануть призові місця в тих дисциплінах, чий подіум дотепер залишився для українських велосипедистів непідкореним.
НОК УКРАИНЫ
 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >
ХОФВ