ТО Овертайм - ХОККЕЙ. ЧЕМПИОНАТ УКРАИНЫ

ХОККЕЙ. ЧЕМПИОНАТ УКРАИНЫ Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
12.11.2009

Тренер молодежной сборной Украины не верит в харьковчан
Александр Савицкий Старший тренер молодіжної збірної команди України представляє третій тур чемпіонату України в Дивізіоні А
— ІІІ тур 18-го чемпіонату України обіцяє стати цікавим та видовищним, тому що в усіх іграх зустрічаються приблизно рівні за класом команди, які в турнірній таблиці знаходяться поруч. Мені буде цікаво переглянути кандидатів до складу молодіжної збірної команди України та й насолодитися якісним хокеєм вцілому.
«Сокіл» — «Білий Барс» (13 листопада)
Центральний матч туру, так як зустрічаються флагмани українського хокею, фіналісти двох останніх чемпіонатів України. Багато в цій грі буде залежати від того, який склад буде у «Сокола» після останніх кадрових втрат під час першого трансферного вікна, і як перехворівші гравці «Білого Барсу» зможуть відновитися до гри.
Мій прогноз: «Сокіл» переможе з рахунком 4:2.
«Беркут» - ХК «Харків» (13 листопада)
«Беркут» — команда новостворена. Зараз йде її становлення. І саме в матчі з ХК «Харків» «Беркут» має проявити себе і стане зрозуміло якою буде київська команда в цьому сезоні.
Мій прогноз: ХК «Харків» переможе в серії булітів 5:4.
Кстати, менеджер ХК Харьков Александр Гриншпун не согласен с таким прогнозом: нашему сайту Александр предсказывает победу своей команды в основное время с разницей в две шайбы. Причем, всё в этом поединке решится в заключительном, третьем периоде. "Овертайм" не возражает!
«Донбас» — «СДЮСШОР-Ворони» (14 листопада)
Обидві команди ще не набрали у чемпіонаті жодного очка і будуть прагнути здобути свою першу перемогу. Якщо «Донбас» добре проявить себе в цьому матчі ,то зможе зазіхнути на більше, ніж перебувати внизу турнірної таблиці.
Мій прогноз: «Донбас» переможе 5:2.
Федерация хоккея Украины
 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >