ТО Овертайм - ТХЕКВОНДО. ЧЕМПИОНАТ УКРАИНЫ

ТХЕКВОНДО. ЧЕМПИОНАТ УКРАИНЫ Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 3
ХудшаяЛучшая 
24.08.2009

Вернулись с победой
Минулого  святкового уїк-енду, в місті Запорожжі відбувся молодіжний чемпіонат України з тхеквондо ВТФ, вікової категорії 16-20 років.. Не дивлячись на невелику кількість учасників, а  це десь приблизно - 100 спортсменів з різних міст нашої держави, змагання пройшли досить яскраво і цікаво. Саме родзинкою цього турніру можна вважати зміну в форматі оцінювання поєдинків. Тож тепер, удар в голову оцінюється в три бали, незалежно від того, був він сильний, чи ні. Слід зазначити, що раніше  удар в простір голови, зараховувався лише в тому випадку, коли спортсмену відкривали рахунок,  і налічував два очки. Також за використання більш складних комбінацій і ударів з повертанням корпусу і попадання їх у захисний жилет, обіцяє спортсмену отримання замість традиційно одного балу, вже два. Більше того, тепер бій не закінчується з перевагою одного спортсмена над іншим з рахунком 7:0, як це було раніше, а боротьба  між супротивниками триває усі три раунди.
Змагання відбувались за підтримки заводу «Мотор Січ» і  виробника вітчизняних автомобілів «Автозаз», всього було виділено 10 тисяч гривень на організацію та проведення всеукраїнського молодіжного турніру з тхеквондо ВТФ. Учасники і переможці змагань отримали сувенірні призи від спонсорів у вигляді термосів і чашок.
Харківська збірна завоювала найвищу сходинку у командному заліку і отримала «золото» турніру. Серед харків’ян абсолютними переможцями стали такі спортсмени: Бабенко Олександр (50 кг), Садигов Шам і( 58кг), Хоменко Олександр (62 кг.), Попова Марія (63-67 кг), Зибзибадзе Георгій (78 кг), Рожков Павел  (+ 84 кг).
Усі володарі золотих металів з першості України серед молоді, вже в листопаді поточного року в Іспанії будуть змагатися за звання чемпіонів Європи. Бажаємо успіхів!
Ганна ГУСАРОВА
 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >