ТО Овертайм - ВОКРУГ ФУТБОЛА

ВОКРУГ ФУТБОЛА Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
05.08.2009

На фанов «Львова» зробили напад переодягнені працівники міліції?
Між ультрас «Карпат» та фанами ФК «Львова» знову відбулася сутичка. Прихильники «зелено-білих» напали на автобус з уболівальниками «городян», які готувалися виїхати на гру «Львова» з бурштинським «Енергетиком».
«Карпатівські» ультрас намагалися відібрати у «синьо-золотих» атрибутику. Атаці «зелено-білих» представники «Львова» дали відсіч, тому поїхали до Бурштина у всеозброєнні. Хоча, за інформацією інтернет-видання turnir.com.ua,  не обійшлося без штовханини, кількох кулачних двобоїв і крові через розбиті носи і голови.
Очевидно, це справа малолітніх фанів «Карпат» або правоохоронців. Про це фан «Карпат» з досвідом, який не захотів оприлюднювати своє ім"я і прізвище, заявив в розмові з журналістом «Газети». «Безумовно, якщо в місті є дві команди, їхні уболівальники завжди між собою ворогуватимуть, - говорить фан «Карпат». – Але напад на уболівальників «Львова» перед їхнім виїздом в Бурштин, не піддається логіці. Для себе знайшов два пояснення. Цей напад могли зробити переодягнені працівники міліції. Подібні випадки розв"язують їм руки, дозволяють в майбутньому не особливо вибирати методи при «роботі» з футбольними фанатами. Мовляв, дивіться, що вони творять, якщо їх не заспокоювати, ситуація стане не контрольованою. Якщо ж правоохоронці до цього не причетні, то, думаю, це могли зробити 15-річні хлопчиськи, які ще не навчилися у повній мірі обдумувати свої вчинки».
«Львовская газета»
 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >