ТО Овертайм - ВОЛЬНАЯ БОРЬБА. «ЗОЛОТОЕ ГРАН-ПРИ»

ВОЛЬНАЯ БОРЬБА. «ЗОЛОТОЕ ГРАН-ПРИ» Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 1
ХудшаяЛучшая 
31.07.2009

Харьковские борцы на Бакинском ковре
В турнире со столь громким называнием приняли участи харьковские борцы. Об их выступлении рассказывает заслуженный тренер Украины Георгия Бураков.
«…Непогану боротьбу показав і представник вагової категорії до 84 кг Ібрагим Алдатов з Харкова. Він виграв дві дуже важкі зустрічі – у бронзового призера трьох чемпіонатів Європи Науруза Темрезова з Азербайджану та американця Джейка Херберта. Але в півфіналі Ібрагима зупинив майбутній переможець турніру Джамал Мірзаї з Ірану. Шанс виграти у нашого борця, звичайно, був. За п'ять секунд до закінчення першого періоду наш борець вигравав, але на мій погляд, необачно захотів узяти ще один бал. До того ж судді поступили не зовсім коректно, результативно оцінивши дію іранця, що оборонявся. Але не можна також забувати, що Алдатов лише цього року перейшов в дану вагову категорію. Перший його старт  був дуже вдалий – на чемпіонаті Європи він зайняв друге місце. Але підтримувати хорошу форму в новій вазі протягом всього року важко. Тим паче, що на „Золотому гран-прі” допускалися два кілограми переваги. Це було не на користь Ібрагима, адже майже всі його суперники важили близько 90 кг. Наприклад, Алдатов був відчутно дрібніший, ніж той же Мірзаї.
…Представник ваги до 96 кг Георгій Тібілов (Харкiв) в столицю Азербайджану поїхав навіть не дивлячись на те, що ніяк не може відновитися після захворювання, «придбаного» ще в лютому під час Київського міжнародного турніру. Після лютневих змагань Тібілов два місяці лежав в лікарні, втратив близько семи кілограмів ваги, - говорить Георгій Бураков. – Георгій все ж хотів спробувати свої сили в Баку. Але оцінивши свій стан на місці Тібілов вирішив за краще знятися із змагань». 
Ассоциация спортивной борьбы Украины
 


Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >