ТО Овертайм - ГРИША ПРОТИВ…

ГРИША ПРОТИВ… Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 3
ХудшаяЛучшая 
22.03.2009

Григорий Суркис против переноса матча «Ильичевец» — «Металлист»
Генеральному директору  ОПФКУ «Прем’єр-ліга»
Бондареву М.В.

Шановний Максиме Валентиновичу!

20 березня 2009 року у Будинку футболу відбулося засідання Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Федерації футболу України під головуванням виконуючого обов’язки голови Комітету, першого віце-президента ФФУ Стороженка С.М. У роботі Комітету також взяли участь керівники Прем’єр-ліги з різних питань: Іванов П.П., Ковалєв О.В., Корбут Ю.В.
Членами Комітету було ухвалено деякі принципові рішення, зокрема:
1. Вважати неможливим проведення календарного матчу Прем’єр-ліги чемпіонату України з футболу 23 березня 2009 року на стадіоні «Іллічівець» м.Маріуполь між командами «Іллічівець» та «Металіст», враховуючи той факт, що 22 березня, за добу до початку зустрічі, на цьому ж стадіоні зустрічаються збірні команди Росії та Грузії з регбі.
2. Пропонувати ФК «Іллічівець» провести календарний матч 21-го туру між командами «Іллічівець» та «Металіст» на одному із сертифікованих стадіонів, який включений до реєстру стадіонів ФФУ. ФК «Іллічівець» повідомити керівництву Прем’єр-ліги до 16:00 20 березня 2009 року про місце проведення матчу між командами «Іллічівець» та «Металіст».
3.Відповідальність за проведення покласти на Прем’єр-лігу.

Доводжу до Вашого відома, що Витяг з Постанови №44 засідання Дирекції Прем’єр-ліги від 20.03.09, який було надіслано до ФФУ у відповідь на згадані рішення Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань, не відповідає ані за змістом, ані за логікою принципам, які впроваджуються світовою і європейською футбольними інституціями та Федерацією футболу України. Більше того, з незрозумілих причин це рішення прямо суперечить не лише згаданій Постанові Комітету ФФУ, але й свідомо прийняте всупереч регламентно-правовим нормам і вимогам.
Аргументи, викладені у цьому документі, не витримують елементарної критики і не можуть бути прийняті ФФУ в якості форс-мажорних обставин для прийняття позитивного рішення про перенесення календарного матчу між командами «Іллічівець» та «Металіст» на 20.05.09.
У цьому зв’язку пропоную Вам скасувати Постанову №44 у частині, що стосується питання про перенесення вказаного матчу на інший день, а також негайно вирішити проблему стадіону, в тому числі, користуючись Тимчасовим реєстром, затвердженим ФФУ для проведення гри між «Іллічівцем» та «Металістом» 23.03.09 згідно із ухваленим календарним графіком. Про це рішення повідомте Комітет арбітрів, Інспекторський Комітет ФФУ, а також клуби «Іллічівець» та «Металіст».
ФФУ застерігає керівництво Прем’єр-ліги від порушення Регламенту змагань та принципів Чесної гри і попереджає, що у випадку повторення таких порушень буде ініціювати питання про відкликання делегованих повноважень на організацію проведення чемпіонату країни з футболу серед професіональних клубів вищого дивізіону.
Щодо прийнятого рішення прошу інформувати мене 22 березня 2009 року не пізніше 16.00.

Президент ФФУ Григорій Суркіс
 

Комментарии  

  1. #5 Всё правильно
    2009-03-2214:14:11
    Чего возмущаться, это мировая практика. Если Металл на что-то перетендует, надо и к играм через два дня на третий привыкать. В конце концов матч Арс-Динамо никто не переносил. Владимир Марков: Ну, это Вы так рассуждаете до тех пор, пока Ваш любимый Днепр это не задело. Хотя, кстати, Днепру это выгодно - матч перенесли, значит против вас не сыграет наш ключевой защитник Милан Обрадович…
  2. #4 Гриша ГАНДОН!
    2009-03-2212:49:20
    ТЫ ГАНДОН БЛЯ! ГРИША ЕБАНЫЙ!
  3. #3 Сука_суркис
    2009-03-2212:39:32
    ПНХ! А МЫ ПРОТИВ ПОБЕДЫ ДИНАМО! ГОЛ БЫЛ С ОФСАЙДА!
  4. #2 contrstream
    2009-03-2212:27:47
    А какие ещё он полномочия хочет отобрать? Сгрёб под себя всё, что можно, нет, мало ему.
  5. #1 суркис -залупа
    2009-03-2212:04:55
    [тудыть твою!] ёбаный этот СУРКИХ-ХУЮРКИС

Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >